ΚΤΗΜΑ ΡΑΦΑΗΛ

Λικέρ μελιού και Λικέρ μελιού με κεράσι και αρωματικά ροδάκινα σε όμορφα μπουκαλάκια μινιατούρες 50ml

10,00 

Κατηγορία:

Λικέρ μελιού και Λικέρ μελιού με κεράσι και αρωματικά ροδάκινα σε όμορφα μπουκαλάκια μινιατούρες 50ml

 

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ με μαρμελάδες, λικέρ μελιού και μέλι

Μια απολαυστική μαρμελάδα με αγνά υλικά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών. Το μυστικό της εξαιρετικής αυτής μαρμελάδας είναι τα ωριμασμένα στον ήλιο και επιλεγμένα φρούτα από την περιοχή της Έδεσσας, που φημίζεται για την ποιότητα και την ποικιλία των φρούτων της.

Αυτά σε συνδυασμό με την χρήση παραδοσιακής συνταγής και την ιδιαίτερη φροντίδα μας στην παρασκευή της δημιουργούν αυτήν την μοναδική φρουτένια απόλαυση με μία περιεκτικότητα φρούτου τουλάχιστον 70%.

Περιέχει επίσης φυσικό χυμό λεμονιού και βανίλια.

Απολαυστικά λικέρ μελιού παρασκευασμένα με τον παραδοσιακό τρόπο, ώστε να αναδεικνύονται τα έξοχα αρώματα και οι γεύσεις του μελιού, των φρούτων και των μπαχαρικών.

Εξαιρετικό μέλι δάσους που συνδυάζει μελιτώματα και νέκταρ από αρωματικά βότανα (λεβάντα, ρίγανη, θυμάρι κλπ), άνθη (κερασιάς, ακακίας, φλαμουριάς, καστανιάς, κισσού κλπ) και μελιτώματα (οξυάς, δρυός, πεύκου κλπ).

Λικέρ μελιού και Λικέρ μελιού με κεράσι και αρωματικά ροδάκινα σε όμορφα μπουκαλάκια μινιατούρες 50mlΛικέρ μελιού και Λικέρ μελιού με κεράσι και αρωματικά ροδάκινα σε όμορφα μπουκαλάκια μινιατούρες 50ml
10,00