ΚΤΗΜΑ ΡΑΦΑΗΛ

Χαμομηλέλαιο 100ml

10,00 

Κατηγορία:

Χαμομηλέλαιο 100ml

 

Φυσικό, χωρίς προσθήκες χημικών με διάλυση ανθέων του φυτού σε εξαιρετικό, παρθένο ελαιόλαδο.

Το χαμομηλέλαιο έχει σημαντικές αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές, αντιφλογιστικές, αντισπασμωδικές και αναλγητικές ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν πραγματικά αναντικατάστατο.
Φροντίζει ιδανικά τις ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες. Απαλείφει φαγούρα, τοπικούς ερεθισμούς και κοκκινίλες. Διευκολύνει τη θεραπεία του εκζέματος και της ακμής, καθαρίζει το δέρμα, θεραπεύει σκασίματα σε χέρια και πόδια, ενώ είναι ιδανικό για τα συγκάματα των μωρών.
Οι μαλάξεις με χαμομηλέλαιο ανακουφίζουν τους ρευματικούς πόνους και τις νευραλγίες, χαλαρώνουν το σώμα και αντιμετωπίζουν το “σφίξιμο” των μυών, λόγω του στρες.
Επίσης, χρησιμοποιείται ως ντεμακιγιάζ προσώπου, ως λάδι σώματος μαζί με αιθέρια έλαια και ως βασικό συστατικό σε κηραλοιφές. Τέλος, αυτόνομο ή σε συνδυασμό με το σπαθόλαδο απαλύνει το καμένο από τον ήλιο δέρμα (after sunburn).

Προσοχή!! Όσοι είναι αλλεργικοί στο γένος της Αμβροσίας (περιέχει το χαμομήλι, το χρυσάνθεμο, τη μαργαρίτα κλπ.) θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση του χαμομηλέλαιου. Επιπλέον, καθώς το χαμομήλι επηρεάζει την απορρόφηση σιδήρου στον οργανισμό, όσοι έχουν έλλειψη σιδήρου ή παίρνουν σίδηρο, θα πρέπει να το αποφεύγουν!

Χαμομηλέλαιο 100ml
10,00